En lengre sprekk! :-S

Dette innlegget har jeg gruet meg veldig til å skrive, men det er viktig for meg å få det sagt! ... 

Jeg har hatt en lengre periode nå (litt over en uke) som jeg har hatt problemer med å begrense mengden mat og hva jeg har spist... Jeg har ikke klart å blogge og jeg har rett og slett følt 0 - motivasjon ... !! Jeg vet at jeg nå må reise meg opp og bygge meg opp igjen. Jeg må fortsette å spise hver tredje time, spise sunnere og spise mindre porsjoner. 

Følelsene mine er mange og jeg føler meg klar for det store prosjektet jeg så VELDIG vil klare. Samtidig er følelsene så vanskelige og jeg føler vekta ikke går fort nok ned, jeg blir redd for å ikke klare målet og alt blir negativt. Psyken blir et stort rot og jeg vet ikke hvordan jeg skal sortere ut tanker og følelser...

Så kom påsken. I påsken har jeg hatt noen fantastiske dager med familie og min kjære! Vi har spist mye god mat og snop, påskekrim, spilt masse spill, snakket og forlenget livet med latter. I dag er det andre påskedag og jeg må gjøre mitt beste for å fortsette de "nye vanene" som jeg hadde før denne sprekken. 

Denne uka skal jeg både på DPS og legen. Jeg ser fram til å få snakket ut om kaoset som foregår i hodet for tiden. Jeg vil blant annet snakke med legen om vektproblemene. Jeg liker ikke lenger det jeg ser og den sosiale angsten blir forsterket med overvekta med mer. 

 

 Meg og min kjære + mamma i rosa.

 

 Meg og min kjære.


 

 

... IDA LR ... 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veienmotbedrehelse

Veienmotbedrehelse

18, Bodø

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg laget denne bloggen i forbindelse med at jeg skal ned i vekt. Målet er å gå ned ca 43 kilo. Følg min vei til et sunnere liv her på bloggen! :-) - Oppturer og nedturer. Velkommen igjen!

Kategorier

Arkiv

hits