Ikke alltid like lett å være sterk!

Jeg har ikke skrevet på noen dager, men det betyr ikke at tiden har stått stille... Mange tanker og utfordringer. 

Denne uken føler jeg kunne gått en del bedre. Jeg har lyst til å skrive om nedturene også, dette er for at dere skal se hele prosessen min. Jeg ønsker å være HELT ÆRLIG med meg selv og dere som leser bloggen. 

I natt kjente jeg at jeg "måtte" ha mat og lagde meg det. Jeg følte jeg hadde sprukket så jeg ble ganske skuffet over meg selv. Det som er viktig når jeg føler at jeg har sprukket, er å fortsette med de nye matvanene og ikke gi opp! 

Mange har sagt til meg at det er viktig å kose seg innimellom. Personlig synes jeg dette er ganske skummelt da jeg har lett for å ta helt av eller at jeg faller tilbake til gamle vaner/uvaner. 

På søndag skal jeg i barnedåp og jeg vet det kommer til å bli god mat og kaker. Jeg fikk et tips om å bestemme mengde på forhånd, håper jeg kan klare dette. Jeg har nevnt tidligere at jeg går til samtaler på DPS (Distrikt psykiatrisk poliklinikk).

Jeg kommer ikke til å fortelle så mye om hvorfor, men kan fortelle at jeg blant annet har problemer med flere typer angst. Grunnen til at jeg nevner dette er for å knytte mitt matforhold til angsten. For meg kan det bli en utfordring å være med mange mennesker uten å dempe angsten med mat og kake. 

 

 ... IDA LR ...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veienmotbedrehelse

Veienmotbedrehelse

18, Bodø

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg laget denne bloggen i forbindelse med at jeg skal ned i vekt. Målet er å gå ned ca 43 kilo. Følg min vei til et sunnere liv her på bloggen! :-) - Oppturer og nedturer. Velkommen igjen!

Kategorier

Arkiv

hits