Skryte-innlegg!

Det er lov å skryte av seg selv!! 

I dag har jeg vært skikkelig flink og jeg er stolt av det! Det er fredag, siste dagen i mars 2017. Tidligere i dag har jeg tatt en del telefoner, snakket med NAV og fått møte på mandag, bestilt ny seng, byttet fastlege (grunnet flytting) og skaffet legetime. Personlig kjennes det strålende å få gjennomført slike telefonsamtaler og gjøremål. Noen dager kjennes det veldig tungt å måtte ta telefoner og ordne opp, men i dag gikk dette veldig bra og jeg får det mer sortert i hodet! 

En ting jeg ikke har fortalt er at jeg for tiden bor hos mormor, dette er veldig koselig, men såklart midlertidig! I dag kom mamma og skal bli en stund(forhåpentligvis!) 

Tidligere i kveld laget vi hjemmelaget porsjons-pizza (grov). Når man lager porsjons-pizza blir det lettere å spise mindre. Jeg har skrevet oppskrift på dette (skal lage et eget innlegg med oppskrift). Selv dette er en endring og stolthet for meg!

Klokken 21.15 bestemte jeg(!!), at jeg og mamma skulle gå tur selv om det var mørkt og regnet. Vi tok på oss regnjakke og gjorde oss klare for å gå ut. Etter å ha gått cirka en kilometer spurte mamma meg om vi skulle gå en runde på 5 kilometer! Overraskende sa jeg ja, uten å nøle! Dette fullførte vi med GLANS og det kjennes så utrolig godt!! Vi brukte 1 time og 3 minutter! 

Jeg ønsker å legge ut dette innlegg for å vise at det er lov å være fornøyd med seg selv, uavhengig av størrelsen på oppgaven(e). Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre og god natt! 


 

... Ida LR ...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veienmotbedrehelse

Veienmotbedrehelse

18, Bodø

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg laget denne bloggen i forbindelse med at jeg skal ned i vekt. Målet er å gå ned ca 43 kilo. Følg min vei til et sunnere liv her på bloggen! :-) - Oppturer og nedturer. Velkommen igjen!

Kategorier

Arkiv

hits