MOTIVASJON

Jeg vil begynne med å beklage for at jeg ikke har skrevet de siste par dagene! Jeg vet det ikke er en god unnskyldning, men jeg har hatt besøk og det har ikke blitt prioritert å blogge dessverre. Jeg har bestemt meg for å skrive litt om min motivasjon for å klare målet. 

HVA ER MIN MOTIVASJON?? 

Over 2 år har min vekt økt med cirka 30 kilo. Jeg har personlig ikke tenkt så mye på det tidligere, jeg brydde meg rett og slett ikke. For meg var mat ALT, Helsa hadde ikke så stor betydning! MEN så skjedde det noe. Ansiktet hadde blitt større og fettet hadde begynt å legge seg mer på magen. Det var rett og slett bare en dag jeg forsto at jeg var nødt å endre livsstilen. I mange år har jeg forsvart overspisinga, kommet med unnskyldninger for hvorfor jeg ikke kan trene og lignende. 

Da jeg ble innlagt i høst ble jeg veid for første gang på LENGE. Vekta viste 99.8 kilo. Jeg var i sjokk! Hvordan kunne jeg la det gå så langt? Den neste gangen jeg veide meg viste vekta for første gang et tresifret tall. 106 kilo. 

Dagen jeg lagde denne bloggen bestemte jeg meg for å begynne på det store målet mitt om å gå ned til 65 kilo! Jeg lagde bloggen for å få enda mer motivasjon siden livsstilsendringen ble offisiell.. Den største motivasjonen er meg selv. At jeg skal føle meg mer fornøyd over eget utseende og føle meg vel. At jeg får bedre helse (fysisk og psykisk) og en sunnere livsstil! 

Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ikke trener. Noen tenker kanskje at jeg ikke er fullt motivert? men jeg har rett og slett bestemt meg for å begynne med å fokusere på kostholdet FØRST ettersom dette har vært mitt hovedproblem. Planen er å begynne å trene litt mer fra neste uke!

Jeg er fornøyd med at jeg spiser hver tredje time, mindre porsjoner og sunnere måltider. Jeg kan også meddele at jeg nå veier 104,7 kilo... ikke store vekttapet ENDA, men jeg er fornøyd!!! :-)  Hver minste kilo og gram på kroppen er en bedring og mestring som styrker meg mest psykisk!! 

Nå er klokka litt over 22 og jeg skal gå meg en tur! Motivasjonen er ikke på topp så jeg tenker på målet!! 

Ønsker dere alle en fin kveld! 


 


 


Bildene ble tatt i solnedgangen 27.03.17
 

... Ida LR ...

4 kommentarer

llisa

30.03.2017 kl.22:15

Inspirerende og ærlig blogg! Keep up the Good work

Veienmotbedrehelse

01.04.2017 kl.15:48

llisa: Oii! Tusen hjertelig takk!! :-D

Dette beskrev akkurat hva jeg håpet på å være for lesere av bloggen! <3

Sunniva

31.03.2017 kl.04:32

Du er kjempeflink Ida 😊

Veienmotbedrehelse

01.04.2017 kl.15:49

Sunniva: Tusen takk, Sunniva!! <3 <3

Skriv en ny kommentar

Veienmotbedrehelse

Veienmotbedrehelse

18, Bodø

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg laget denne bloggen i forbindelse med at jeg skal ned i vekt. Målet er å gå ned ca 43 kilo. Følg min vei til et sunnere liv her på bloggen! :-) - Oppturer og nedturer. Velkommen igjen!

Kategorier

Arkiv

hits