DEN STORE VAFFELDAGEN!!

JA TAKK! 

I dag er det "den store vaffeldagen". Jeg var for noen dager siden usikker på om jeg skulle la meg friste av deilige vafler i dag... Ettersom jeg spiste pannekaker tidligere denne uka og det var igjen røre brukte jeg samme røre, men tilsatte litt mer melk, 1 egg og havregryn. Havregrynet gjør vaflene sunnere (fiber er bra for blant annet fordøyelse) og det blir mer mektig! 

Som tilbehør brukte jeg cottage cheese mager (full av proteiner og 2% fett) og mormor sitt nydelige bringebærsyltetøy.

Tidligere i dag har jeg vært flink og gått tur (cirka 2,5 km) , spist frukt og dansk rugbrød med makrell i tomat til frokost.

Oppskrift: Vafler med havregryn

2 dl hvetemel 

3 dl havregryn 

2 ts bakepulver 

1/2 ts salt 

6 dl melk 

2 egg 

4-5 ss flytende margarin eller olje 

Visp alle ingrediensene i en bolle slik at det blir en jevn røre uten klumper. Jeg vil anbefale å la røren svelle i cirka 15 minutter slik at havregrynet skal få utvikle seg i væsken. Deretter steker du vaflene gylne og slik du vil ha dem.

GOD FORNØYELSE!

 

Ønsker dere alle en fin lørdag ettermiddag!! :-)

... Ida LR ...

2 kommentarer

Pernille

25.03.2017 kl.20:03

Vaffler er veldig godt. Her har det ikke blitt noe vaffelsteking i dag. Kanskje jeg får lage det i morgen :) Ønsker deg en fin kveld!

Veienmotbedrehelse

25.03.2017 kl.22:21

Pernille: Koselig! Tusen takk,ønsker også deg også en flott kveld! Varm hilsen Ida<3

Skriv en ny kommentar

Veienmotbedrehelse

Veienmotbedrehelse

18, Bodø

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg laget denne bloggen i forbindelse med at jeg skal ned i vekt. Målet er å gå ned ca 43 kilo. Følg min vei til et sunnere liv her på bloggen! :-) - Oppturer og nedturer. Velkommen igjen!

Kategorier

Arkiv

hits